U bent hier

.
.

De kunst van het speechen

Speechen is een kunst, en een zaal toespreken en regelmatig applaus krijgen helemaal. In de training Speechen als Obama leert u hoe u charismatisch presenteert, hoe u applaus kunt genereren, hoe u contact maakt met 500 man publiek, en de stilte kunt gebruiken, kortom spreken en speechen met impact.

De oude Grieken ontwikkelden en beheersten deze kunst en onderzoeker Prof. Dr. Max Atkinson bewees wetenschappelijk dat het werkt. Of je nu kijkt naar de speeches van Churchill, Kennedy of Obama, ze gebruiken dezelfde technieken. Technieken die we tijdens de training leren door veel te oefenen in verschillende omstandigheden.

Resultaat: Je wordt gezien en gehoord op een manier die krachtig en inspirerend is. Het maakt niet uit voor welk publiek je speecht: je boodschap, je presentatie en je persoonlijkheid wordt nooit meer vergeten; je maakt een onuitwisbare indruk. Ook heeft u nooit meer Powerpoint of Prezi nodig en u bent in staat in korte pitch of een langere speech uw boodschap tussen de oren van uw gehoor te planten.

 

Een tip van Maarten van Rossem

In de De Slimste Mens-uitzending van 22 juli 2020 gaf Prof. dr. Maarten van Rossem een mooie tip voor mensen die willen spreken in het openbaar. Hieronder een korte uitsnede, bekijk de hele uitzending op Uitzending gemist (gekozen fragment begint rond de 27,5 minuten).

.
.